Voorpret
Lieve familie en vrienden,
Wij zijn goed aangekomen in Lima, na een van het begin- tot-eind voorspoedige reis. 11 uren is natuurlijk wel lang, maar we hebben ons vermaakt met eten - wel 4 x!- en film kijken en spelletjes spelen.
Ondanks vertraging van ruim een half uur bij vertrek waren we toch keurig op tijd in Lima. Wind mee.
Na alle checks daar en een dollemansrit per taxi naar ons hotel in het spitsuur in Lima was het half vier eer wij achter onze nationale drankje zaten: de pisco sour. Sterk en heel zoet. Een keer is genoeg maar ik ben blij dat ik weet waarover ik praat nu.Wij gaan nu slapen maar het is te laat om apps te sturen. Ik weet niet of iedereen het mobiel op de vliegtuigstand heeft snachts. Welterusten en tot later.H&J
Elly de Wolde-Scheele:11 augustus 2017Wat fijn, een goed begin.ben benieuwd naar de foto,s. En je verdere verhalen
Maaike W:11 augustus 2017Mooi! Een goed begin is het..... ;)
Jan Miedema:11 augustus 2017Dit werkt voortreffelijk H en J en zeker met dat drankje.
Truus van der Wal:11 augustus 2017Leuk om iets van jullie te horen. Super fijn om te lezen!
Wiene:11 augustus 2017Vanuit Ornans in la douce France, waar het hard regent, wensen we jullie een goed vervolg van jullie reis!
Ada en Inge en ik:12 augustus 2017Zoals door zovele al gezegd een heel goede start. Inge vind het een geweldig idee dat het nu allemaal zo op deze manier kan, zij bedoeld hiermee het internet. Hoe gaat het met het Spaans? Wij vinden de foto's geweldig , hopelijk zien wij er nog meer! Nog veel plezier in Lima en daarne een heel mooie reis. Groet aan Jan veel liefs van Inge en ons
Heleen:12 augustus 2017Fijn! Vandaag onze reisgenoten ontmoet en, oh boy, ontdekt dat ik per abuis maar voor 2 nachten had geboekt. Dus nu in het spaans( Jan!) op zoek naar een hotel in de buurt voor 1 nacht! Gaat lukken via internet. Liefs H&J